Thijmen Reuvekamp

Model en acteur

 

Thijmen Reuvekamp

 

Hallo, ik ben Thijmen Reuvekamp, geboren op 2 oktober 2006. Ik woon met mijn vader, moeder en broertjes en zusje in een plaatsje dichtbij Groningen. Ik hou van basketbal, voetbal, tennis, wielrennen en paardrijden. Ook hou ik van gamen, lees ik veel boeken, reis ik graag en bestudeer ik graag de geschiedenis. Mijn grootste hobby's zijn acteren en model staan bij bijvoorbeeld fotoshoots.

Fotoshoots

Ik sta veel model bij fotoshoots. Het leuke daaraan vind ik om mijn eigen poses aan te nemen en daarna te zien hoe de foto's zijn geworden. Ook vind ik het leuk om in de foto's verschillende emoties over te brengen. Ook sta ik weleens op de catwalk.

Acteren

Daarnaast acteer ik ook. Zo was ik te zien in verschillende commercials, videoclips en films. Waaronder P.E.T.S; een lesprogramma over pesten voor scholen. Hier heb ik in zowel 2018 als 2019 een rol in gespeeld. Daarnaast speel ik ook in toneelstukken. Ik vind acteren leuk omdat je teksten moet onthouden, emoties over moet brengen en je iets heel anders kunt spelen dan hoe je zelf bent. Mijn droom is een beroemde acteur worden.

 

Eigenschappen:

Vrolijk, grappig, slim, eigenwijs, lief, zorgzaam, makkelijk in het volgen van aanwijzingen, leert makkelijk teksten.

 

Willen jullie een hardwerkende, leergierige, vrolijke en enthousiaste jongen? Kies dan voor mij! Ik zit op de middelbare school en heb daardoor wat minder tijd, maar ik sta absoluut open voor leuke opdrachten!